Translate

kolmapäev, 9. märts 2022

Muusikat ja Muutuste raamatut

Valiku aluseks ei ole heliteoste kunstiline väärtus ega subjektiivne meeldimus, lihtsalt talletan meeleolu.  Sellist Kацапы! Нехай щастить!

Ei tahaks midagi lisada arvukate ekspertide 

arvamustele, seni sündmused sõjatandril kulgevad üldjoontes rada, mida eelnevalt arvasin,  aga parandusega, et ülbusest ja lollusest, samuti soovist ülemusele pugeda, on moskoviidid oma ebaefektiivseid elavjõude ebaefektiivselt rakendanud ja organiseerimise tase on sügavalt orkidele omane, mille üle aina rõõmusta.  

Eks siis baabadel tuleb hakata asendust sünnitama. Et orkid, vabandust (olen vist orkidele seni ülekohut teinud ja ülekohtuselt asjasse seganud 😺), venelased, saaksid paarikümne aasta pärast jälle hulluda ja korrata jne. Vahepeal jalutavad orki emmed oma T-34 väljanägemisega lapsevankritega ringi ja väikelastel on jälle seljas väikesed sõjaväevormid. 


Ukrainlastele edu ja kordaminekuid!

Kas venelased ei teadnud, et БМП-d, millega nad sõtta tormasid, on lühend sõnadest    

братская могила пехоты? 

Ja kolonnid vanadel veoautodel...

no miks mitte!

 


Võtan üle mitme aja taas Muutuste raamatu ja vaatan, mida sealt järgneva kohta teada saab. 

Niisiis, alustan. Sain tulemuse. Märgid viitavad sellele, et tuleb olla vankumatu ja saada üle suurtest raskustest, võidelda tugeva vastasega, olla valmis karmilt ja targalt karistama; lahendus tuleb ägeda võitluse tulemusena. Ikka tark raamat. Viitab ka vaimsuse ja pühendumuse tähtsusele, samuti sellele, et äkkiline tegevus jääb üürikeseks nagu pilpatuli. Panen raamatu rahulolevalt tagasi riiulisse.  



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar