Translate

laupäev, 3. september 2022

Tuleb tore laupäeva õhtu

 Täna õhtul korraldame väikese heategevusürituse mille osavõtjad annetavad põhimõtteliselt omal valikul (aga mõned on küsinud ka, kuhu oleks kõige õigem) Ukraina toetuseks. Vahepeal tundus esialgne hoog raugevat ja tähelepanu keskendus rohkem sellele, mitu miljardit eraldab USA, selle kõrval tunduvad ju meie vasksed sendid olevat tühised. Aga kui vaadata, kuidas Eestist vuravad džiibid/autod ja muu abi Ukraina võitlejatele, tahaks ikka natuke panustada. Seltskondlik kokkusaamine, toidud ja joogid, vestlused, hea tuju, muusika jmt hea eesmärgi nimel - tundub sobiv formaat. Igatahes sobilikum, kui et istuda ja tunda end kuidagi võimetuna, olla vihane, olla masenduses vmt.

Järjepidevuse korras üks laul/klipp/kaver (minu arvates õnnestunud) 


 

Meedia võimendab järjekindlalt igasugu nuhhinite ja losside ja frunzede ja jaanade (need on viimased, kes silma jäänud) viginat. Nende sõnavõtud on täiesti sisutud. Mitte midagi konkreetset neil Eestile või eestlastele ette heita ei ole, võivad oma igapäevast elu häirimatult elada. Okupantide tank ja autahvlid eemaldati. Kui see kedagi riivab, mis siis veel selle peale ütlevad/tunnevad, kui kohale jõuab, et okupatsioon on lõppenud. Nad loodavad, et kohe-kohe tuleb uuesti. Nad on jahmunud, kui selgub, et nemad ei ole peremehed sel maal. Või mistahes maal, kuhu nende jalg astub. Tsivilisatsioon annab vastulöögi, kallid seltsimehed tiblad. Te ei oska käituda. Kuni pole vastu nina saanud, seni neil piire ei ole. Mordor kuulutab seda ametlikult oma kõige kõrgemal tasemel. 

 Tiblad vinguvad, tähendab kõik on hästi.

Muide, olen kunagi varem ka tähelepanu juhtinud sellele, et sõnal "russofoobia" puudub igasugune sisu, see on lihtsalt üks riist orkide propaganda tööriistakastist. Samast, kus lebavad ka "natsid" ja "fašism". Kui midagi konkreetset ei ole öelda, kasutatakse neid sõnu. Ja eriti jälk on, kui neid kasutavad vasjad ja jaanad, kes on end EV võimu juures ja EL-i või riigi palgal eriti hästi sisse sättinud.   

nuhhin, sa tead, mida sa tegema pead, st kuhu pead minema.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar