Translate

esmaspäev, 9. detsember 2019

ja eelmise teema lisa


Tänu ERR-ile saame teada, et

"Tartu linnavolikogu otsustas asutada Sihtasutuse Tartu 2024, mille eesmärk on jätkata 2024. aasta Euroopa kultuuripealinna programmi ja tegevuste ettevalmistamist ning elluviimist koos kohalike ja välismaiste partneritega.
Sihtasutusel Tartu 2024 on viieliikmeline nõukogu, kuhu kuuluvad Tartu linnavalitsuse ja -volikogu, kõrgkoolide, kultuuripealinna tegevustesse kaasatud Lõuna-Eesti omavalitsuste ning kultuuriministeeriumi esindajad. Lisaks on sihtasutusel üheliikmeline juhatus, kuhu praegu kuulub veel senine Tartu 2024 kandidatuurimeeskonna juht Erni Kask. Kask ei pruugi sellele ametikohale aga jääda, sest Tartu linnapea Urmas Klaasi sõnul korraldab linnavalitsus peagi konkursi juhatuse liikme leidmiseks, kes määratakse ametisse viieks aastaks.

"See ongi nüüd esimene töö ja pärast seda loomulikult, kui juhataja on ametis, siis saab ka mehitada järgmised vastutusrikkad ametikohad. Kindlasti on vaja edasi tegeleda ja kordades aktiivsemalt turundustööga, välissuhete arendamisega. Siin on väga palju teemasid, mis puudutavad, kuidas inimesed jõuavad siia, kuidas üldse Euroopa inimestega, ka laiemalt üle maailma inimeste teadvusse jõuab, et Tartu on Euroopa kultuuripealinn," rääkis Klaas."



Kuulutan välja konkursi võitja. Kelleks on...  Laine Jänes(-Randjärv)!  

 

Hommikuprogrammis
järgmiseks
sojuzmultfilm

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar