Translate

pühapäev, 7. juuli 2024

Mitmendat korda (?) vihmast ja vähetähtsast

 

 Kell 14.43 laskus maale pimedus ja algas päris äge sadu. Oli väga lämbe ennelõuna, aga praegu tuleb küll koeri ja kasse. Stiihia, nii tore!

Hakkasin lugema Marquez'i Armastusest ja teistest deemonitest;  tegelased nagu markii ja markiis, on Marquez'ile omaselt väga huvitavad ja hästi kujutatud, aga kuni 66. lk ei ole eeldatav peategelane, Sierva Maria, veel pildi keskmesse jõudnud. Tegevustik kulgeb küllaltki intensiivselt ja veel on 100 lk aega ja ruumi, mida temale pühendada, mis ehk tähendab, et küllap tema lühikese elu viimane periood sinna mahub.  

Selle kõrvalt leian ka pisut aega, et olla lugemiskõutš. Ja seejuures peab alustama selgitustest, et õhtul enne uinumist ja pärast alkoholi ja psühhotroopsete ainete tarvitamist, ongi pea võimatu raamatut lugeda. Seega - lugeja, ole kaine! Järgnevalt muidugi need põhitõed, mis olid kirjas juba Haiguste ravi. Kontrollitud, esimeses sõnumis.  

Käesolevas postituses pilt pole ega tule, palun vabandust!

Leidsin, et maikuus on mul üks postitus jäänud mustandiks ja ei mäletanud, mis see siis oli. Teen lahti ja loen: Laupäeva õhtul oli saade, kus Marko Reikop luges haiguslugusid ette ja vahepeal lauldi ja siis tuli jälle Reikopilt soravat teksti järgmistest hälvetest ja aeg-ajalt näidati publikut, kus olid enamuses heatujulised valged keskealised mehed ja nii see käis ja kestis.

Arvasite ära, millest püüdsin kirjutada? Ma sain lühikese pingutuse järel aru, et see ei saanud olla jõulutunnel ega maitunnel, või kuidas nad on, vaid ikka Eurovisioon. Ikka need solistide häired ja hädad ja siis laul ja tants ning edu- ja vabameelne publikum kahvatutest rasvastest meestest, kõhukesed hüppamas. Kui positivistlikult ja naturalistlikult asjale läheneda. 

14.49 esimene välgusähvatus. Aga tuul ja vihmahoog hakkavad samas raugema. hhhmmm

Loen vihmahelidest saadetuna nüüd edasi GGM-i. 



 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar