Translate

esmaspäev, 11. märts 2019

Kaja on popp plika

Pole olukorda, mida ei annaks megamõõtu rumaluse ja upsakusega rappa juhtida. Selle väite tõestas Kaja Kallas. Uljalt kõlasid tema sõnad, et ta näeb endal olevat kolme võimaliku ministrikoha kompetentsi, aga Ratasel ei tea tema mingit kompetentsi olevatki. Hästi pandud. Kas ta taolistel teemadel on liiga palju rääkinud oma isa ja emaga, vb ka abikaasaga? Nemad muidugi silitavad selle peale tema peakest ja kiidavad takka. Aga täiskasvanutel on kombeks oma sõnu kaaluda. Siimust on praegu veits kahjugi, ta läheks ja arutaks neid asju keskiga, aga seal pole palju jäänud neid, kellega Siim saaks törtsu juttu vesta ja asjad ära klaarida.


"Ebakompetentne igal alal" Ratas tegi kena liigutuse, ütles Andrese kombel, et vaja nädalavahetusel tõsist maatööd teha.

Just nii, täpselt trendi.

Ja uue nädala alguses - ennäe, murul ilus vormilt rahvuslik tantsupaar ekre-kesk.


Kas ekre on ainus
konservatiivne-euroopa liidu-vaenulik, milleks-meile-nato/parem-tugev-iseseisev-kaitsevõime
ja peame-otsima-ühishuve-venemaaga erakond Euroopas, keda kreml ei mahita ja vajadusel natukene ei toeta raha ja know-how'ga? Tõepoolest selline erakordne erand reeglist?


Ekre ja kesk lepivad rahumeeli kokku, et eestikeelsele haridusele üleminek võtab veel 10 aastat aega jne. Võtavad õigel hetkel laenu ja tõstavad selle rahaga populaarsust. Langetavad õlle hinda, sest erinevalt Ossikast on läbi töötanud majanduspoliitika tüvitekstid ja teavad, mis Švejkis kirjas.


Küsimus, mis hetkel jääb vastuseta, on

"Kui mitu Kaja Kallase kaunist kostüümi jääb meil nüüd nägemata?"

1 kommentaar: