Translate

neljapäev, 16. aprill 2020

Musta huumori osakond

Mõtete korrastamiseks avasin sellise MH eriosakonna, muudest mõtetest isoleeritud;  osakond täitub üsna kiiresti. Näiteks Delfi naistekas on arvanud väga õigesti, et nüüd peaks kirjutama jutukese sellest, kuidas keegi tibi avastab, et eestlased on vastikud ja pandeemia lõpus kindlasti siit minema kolib. Sihuke petekas, justkui töötaja kiri toimetusele jne. Klikkideks, oma peidetud minaga liputamiseks ja lehvitamiseks. Labane, kiisu. Suisa idiootne. See teema on juba ammu jutustatud ja  kirjutatud, et kui inime on vastik, siis tunduvad kaaskondanikud talle vastikud.
Olge julged ja avaldage ära, kes teie toimetuse töötajatest selle teksti valmis treis.

Vaadates hiljuti lisandunut, siis muidugi moskoovia jõustruktuuride kriisimeetmed, tänu millele tuhanded inimesed ootasid tihedalt kokku pressituna umbsetes metroojaamades, kinnitavad, et iga maa ilmutab epideemia puhul endale iseloomulikku lähenemist ja kunstilisi lahendusi, milles peegeldub antud ühiskonna eripärane nõrk külg.

Tänane olukord moskoovias on alles õied, sest putin lubas, et appi võib tuua ka sõjaväe. Saab olema täieline Aafrika ja Venetsueela. Kindlasti tahavad nn kasakad ka kaasa lüüa.
Mordori eripära on ikka olnud uhkus suure ohvrite arvu üle.

"Meil on õigus, sest meie kandsime kõige rängemaid kaotusi," nagu üks patrioot vene teles hüsteeriliselt kisas (ajaloolise tõe teemadel).


Nafta hind maas ja turg kaotatud, rubla langeb, esmatarbekaubad kallinevad ja ostupaanika, sissetulekud ja säästud läinud... appi tuleb sõjavägi moskoovia tänavatel?! 1991?






Ainus, kes on veendunud (nagu alati), et putin on peen strateeg ja lihtsalt (väga võimekas) geenius,
on muidugi ekspert ja analüütik Raivo.



 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar