Translate

neljapäev, 25. jaanuar 2024

25.01.2024 Olen negatiivne

NB! Siin ja järgnevalt ei taheta kellelegi meeldida. 

Viimastel päevadel mängin malet 1600 punkti tasemega arvuti vastu ja võidan ehk ca pooled mängud või natuke rohkem, aga arvuti loeb pärast mängu mulle ikka mitu viga ja põhjust rahul olla veel pole.  

Hommik algas kolleegi abipalvega, et leida mingid fotod ja piisava kvaliteediga jne. Kui olin oma parima teinud, siis tuli välja, et mul on ka vaja kolmandalt kolleegilt neljandale ja viiendale saatmiseks mingit fotot jne. See on pikk rida kui palju fotosid ühtäkki erinevate inimeste vahel täna edasi ja tagasi liikuma hakkas ja veel hakkab.  

Eile luupisin vist 50 korda seda meeleolupala ja osa sellest ajast võib tinglikult nimetada 

mediteerimiseks tähenduses "välja lülitama". 

Muusika on müstiline nähtus. On erinevaid muusikaid. Olen nõus, et mõni  on erilise positiivse mõjuga ja samas on muusikat, mis lõhub ja vb on vaid loetud inimeste jaoks sobiv. 

Aga vahel kui juhe väga kärssab ja kerge meelelahutus oleks kohe vajalik, vaatan ma YT boogie-woogie klaveri videosid, mida teeb Londonis raudteejaamas oleva avaliku klaveri taga Brendan Kavanagh. 

siin ta on        Vahel on mõnes tema videos vahvaid hetki. Raudteejaama selline aururongideajastu kihutav klaver sobib.

Ei ole Eestis näinud kõigile vabaks kasutamiseks mõeldud avalikus kohas olevaid klavereid, aga erinevais paigus Euroopas olen kohanud.  Nüüd on juba mitmendat päeva YT-s ja teleuudistes kõneks ja vaatluse all tema konflikt hiinlastest tüüpidega, kes väga agressiivselt talle lähenesid ja panid püsti terve etenduse teemal, et neid on koheldud rassistlikult, et nad on süütud ohvrid, et BK püüdis kedagi nende hulgast lausa rünnata, st puudutada jmt hästi tuntud feikimine. 

Õnneks on kogu see pull fikseeritud siin juhtum  (ja lisaks on veel boonusena koheselt hiinlaste poolele asunud briti politseinik, kes nõuab, et hiinlastega video kustutataks, et ka teda ei filmitaks jne jmt).

No ühesõnaga see on üks veetilk, milles peegeldub meri. Kuidas "poliitiliselt korrektne" (mis muidugi enamasti polegi poliitiliselt korrektne, vaid on parimal juhul mingi nihestatud ja manipuleeritud veidrus,) on versus vabadus ja õigused, lõpuks ka terve mõistus.  

Kogu seda juhtumit, mis veel areneb, tema ilus ja inetuses ei hakka lahti kirjutama, aga no sinna juurde käib veel turvalindiga ja -meestega piiratud/valvatud klaver jmt.

Elu Vabariigis on ka viimastel aegadel nii lappama läinud, et ei suuda enam selle reaalsusse uskuda.  Õpetajad streigivad ja nõuavad palka juurde, samas tunnistavad, et probleemid on hoopis muus. Ju on probleemid sellised, mida keegi ei usugi, et suudetaks lahendada. Haridusministeeriumis on rahvast murdu, küllap kirjutavad arengukavu, valmistavad ette reforme, korrastavad jne ja mitte väikese palga eest. Pooled võiks muidugi kohe vabaks lasta. Seal on need mõnusad haridusjuhid, kelle haridus on bakalaureus võimlemise õpetaja erialal. Kehakultuuri lõpetanu peaks ju hoopis kultuuriministeeriumis olema, f.  

(Natuke copy-paste tsitaate ametlikelt saitidelt ka: (Harno tegevused ulatuvad algharidusest kõrghariduseni, õppimiseks ja õpetamiseks vajalike tööriistade pakkumisest Eesti hariduse eduloo tutvustamiseni rahvusvaheliselt. Meie 6 osakonnas ja 2 agentuuris töötab ligi 400 inimest.) (Eesti hariduskorralduse juhtiv põhimõte on kaasava haridus. Lihtsalt öeldes tähendab kaasamine hariduses seda, et igale lapsele pakutakse tema võimetele ja vajadustele vastavat hariduskorraldust.)) Õpetajate hulgas on tuntav protsent neid, kes hulluvad püüdes ATH vmt lapsi ohjata ja ohjeldada, neile peaks tõesti pakkuma mingit kaas-ava lahendust, et keema läinud kupli pealt ühel hetkel kaant ära ei viskaks.

Mingid märgid on juba õhus, et kui valitsus muud ei suuda teha, siis erakoolide kallale minek on juba varem harjutatud käik. Kui haridusministriks sai Ligi, siis mäletavasti päästis valla kvaasikommunistliku klassivihaga tembitud demagoogia ja ründas neid vähest kodanikuühiskonda esindavaid erakoole, mille lapsevanemad on iseseisvaks probleemide lahendamiseks loonud ja mis toimivad meie ühiskonna ja rahvuse parimate traditsioonide vaimus. 

Imelik, et kõige muu hulgas püütakse nüüd levitada spinni, et rahvas peaks vihane olema, et parlamendi liikmetel kleidid juba tellitud ja president ei kutsu neid vastuvõtule. Noh, rahvas, hangud ja koodid ja tõrvikud kätte ja mindagu Riigikogu suhtes  paslikku lugupidamist nõutama sinna Kadriorgu. No kas ei aja siiligi oksendama. 

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar