Translate

kolmapäev, 3. jaanuar 2024

Kolmas jaanuar 2024

Ärgates tekkis kahtlus, et õues on -27 C, aga selgus, et ainult -21. Osaliselt pilves asendus selge taevaga ja ma naudin päikeselist talveilma kõigiti.


Eilsega võrreldes midagi eriti muutunud ei olnud, aga väikesed erinevused ikka on. Härmatanud sein oli rohkem härmatanud. 

Kui väga rangelt võtta, siis polnud selline päev, mil oleks külvanud ja lõiganud. Need ajad tulevad ehk pärast jaanuarikuu 13. päeva. 

Praegu loen Andres Siplase raamatut Mariupol. Linn, mida enam ei ole

Omapärane raamat ja täitsa loetav.

 

Endiselt mängin arvuti vastu malet. Mitte rängalt igas partiis pingutades, pigem panustan kvantiteedile. Üks tänastest mängudest tundus keskmängus eriti loogiliselt arenevat ja kuna arvuti kunagi ei alistu, siis kulges kuni ülekaaluka võiduni. 


 

Viimasel käigul oli juba valida, kuidas partii lõpetada. Et oleks ilus nagu matadoori otsustav torge.

 

Õhtu... võiks olla huvitavam kui see praegu on, aga mitte nii huvitav, et peaks mõnda veetoru hakkama sulatama või muu taoline ekstreem.

Parim aeg münditee joomiseks. Talvine münditee on muidugi kuivatatud mündilehtedest ja lisaks ka rohelise tee puru. Ainus jook, millele lisan suhkrut ca 1 tl klaasi kohta. Maitsva tee valmistamiseks on muidugi hea, kui väljas on külm, külmatunne toob tee meeldiva mõju eriti esile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar